Terugblik op de KICK OFF Open Vld Herzele Campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2024

29-06-2024


We blikken terug op een geslaagde KICK OFF van Open Vld Herzele voor onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2024. De zaal was goed gevuld, wat zorgde voor een fantastische sfeer en een sterk begin van onze verkiezingscampagne.

Onze voorzitter, Patrick Van De Casteele, opende de avond met motiverende woorden die de toon zetten voor de rest van de bijeenkomst. Vervolgens hield onze lijsttrekker, Benjamin Rogiers, een inspirerende speech die de aanwezigen enthousiast maakte over onze plannen en visie voor de toekomst van Herzele.

Met trots stellen we onze 25 topkandidaten voor, een divers en getalenteerd team dat klaar staat om zich in te zetten voor onze gemeente. Daarnaast willen we graag een dankwoord uitspreken aan burgemeester Johan Van Tittelboom en de uittredende raadsleden voor hun inzet en bijdrage.

De avond werd verder verrijkt door prachtige intermezzo’s van Blue Rebels Move-it Herzele, die voor de nodige entertainment zorgden en de sfeer erin hielden. Het publiek was geweldig en droeg bij aan een schitterende avond.

Al met al was het een geslaagde start van onze campagne en we kijken met veel enthousiasme uit naar de komende maanden.

Terug naar nieuwsberichten...