Open Vld Herzele vertrouwd en vernieuwd naar de kiezer

24-07-2024


De slogan zegt eigenlijk alles: Op onze lijst staan heel wat nieuwe kandidaten, maar ook onze lijsttrekker is nieuw. Maar daarnaast vind je ook nog vertrouwde gezichten, onze vertrouwde doelstellingen en prioriteiten.

De top van de lijst wordt gevormd door eerste schepen Benjamin Rogiers, gevolgd door schepenen Hilde Van Impe, Heidi Knop en Ann Van Ruyskensvelde. De vijfde plaats wordt ingenomen door fractieleider Kristof Callebaut, gevolgd door raadsleden Stijn van den Driessche, Els Coppens, Elke Carryn en Veerle Aelvoet. Yonah De Waegeneer, voorzitter van Jong VLD Herzele, is de eerste nieuwkomer op plaats tien.

Plaats 11 is voorbehouden voor jeugdverantwoordelijke van KVC De Toekomst Borsbeke - Jeugd Bram Baeyens, gevolgd door de Ressegemse Sophie De Lange, eigenaar van Blaumotte - zaalverhuur. Op 13 en 14 vinden we respectievelijk Hillegems gezinsbondvoorzitter Hilde Govaert en de topman van de paardenrally in Hillegem Andy De Clercq. Plaatsen 15, 16 en 17 zijn dan weer voor Pieter Beeckman van Immo Lierman, voormalig Chiro-hoofdleider Marie Van Caenegem en Blondel David, voorheen gekend als zaakvoerder van Tuincentrum Goessens. Plaats 18 is voor de jongste kandidaat, de 20-jarige Nathan Mingole, student en bedrijfsleider. Op 19 staat het Borsbeekse dartswonder Liesbeth Merchiers.
De top 20 wordt afgesloten door kersverse mama Tine Van Der Haegen. Op 21, 22 en 23 vinden we respectievelijk paëllamaker Jürgen Preekespan De Prez, leerkracht zorg Vicky Beernaert en henneplandbouwer Mathieu Hendrickx.
De rol van vice-lijstduwer is weggelegd voor Ann Van Tittelboom, kantoorhouder van de Liberale Mutualiteiten en coördinator van seniorenvereniging Lizo Herzele.
Voormalig schepen Luc Hoorens sluit de lijst af op plaats 25.

Wij zijn zeer enthousiast over deze lijst! Met deze kandidaten hebben we de nodige inhoud en slagkracht om Gemeente Herzele de komende zes jaar opnieuw te besturen. Dit zijn stuk voor stuk mensen die Herzele door en door kennen en continu de vinger aan de pols houden in onze gemeente. Het is een mooie mix van ondernemen, werken en vertrouwen. We zijn dus π˜ƒπ—²π—Ώπ˜π—Ώπ—Όπ˜‚π˜„π—± 𝗲𝗻 π˜ƒπ—²π—Ώπ—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—±!πŸ’™

Terug naar nieuwsberichten...